Lo que me mueve

domingo, 25 de abril de 2010

Pirotècnia, Orquestres i mala sang!


L' altre dia, veent la orquestreta en primera fila, jo i tots els que estàvem allí (els músics també) varem ser sorpresos per la inesperada explosió de tots els artificis de l' escenari. Per sort no varem tindre que lamentar cap ferit greu, sols algunes ferides per els focs (Jo mateix tinc un parell de ferides provocades per el colp dels cartutxs), estampida de fugida del foc, xafons, estupefacció i sobretot molta indignació general.

La cuestió ací es: A qui se li va ocorrer la meravellosa idea de colocar els artificis de explosió a primera fila d' escenari, a la altura dels ulls del públic i a cosa d' un metro?

Val, va ser un cortocircuit i no va ser culpa dels tecnics(?), però eixò no es escusa suficient ja que jugant amb foc, i sobretot amb artificis que exploten, hi ha que tindre el suficient cabet per a colocar aquestos aparells en un lloc on no siguen un perill inminent per als assistents. I sort que els festers no estaven col.locats on normalment es col.loquen (darrere la valla just davant de l' escenari) que sino ara estaríem parlant de causes mes grus.

No hay comentarios:

Publicar un comentario