Lo que me mueve

viernes, 30 de abril de 2010

Cobardia del Valent Poble Benisser...

Good Morning penya, Vos escric per a transmitir-vos els meus dubtes sobre el "valor" i la defensa de causses "justes".

Aquesta matinada un succes peculiar a la par que repulsiu a salpicat els nostres carrers. Un xic (de ascendencia rumana aunque poc importa aquesta dada) es veu que a agredit de manera injusta a un xicon que conec i que estic segur de que no començaria una brega mai de la vida.

Però, la cuestió a debatir no es aquesta la questió és, quina justicia hi ha en que 10 o 12 personatjes es creguen en el sant dret de linxar a aquest agresor aixina perque sí? Quina puta covardia es aquesta de agafar-lo entre tots i pegar-li de patades mentre el xic està en el sol intentant alçar-se i defendres?

Quant he vist aquest acte de auto-indignament com a sers humans d' aquestos "justiciers" la conciència m' ha pegat un bot i he defés a aquest xaval (aunque també és un fill de puta per agredir a un xicon pacífic com este amic) i la gentola aquesta, els "justiciers" covards de Benissa, s' han posat gallitos i han rebut l' apollo de pràcticament tots els presents.

O siga que ara la covardia suprema del linxament general és una mostra de gran valetia... Mare meua que vergonya que em deona a vegades aquesta puta societat...

5 comentarios:

  1. Jo de tu no diria noms, ni tampoc res que generalitze el poble benisser.

    ResponderEliminar
  2. el nom ke e dit es algo ke tots saben o siga ke no passa res ... i eixa generalisació es metafòrica.

    ResponderEliminar
  3. igual de cobards pots dir als benissers q per sort varen ixir en defensa de Christian, ja queels altres que li van pegar la paliça també eren 4 contra 1, es a dir, 4 rumanos o el q foren, contra Christian, ténen eixos mes valor??
    En la meua opinió gracies que estaven tots els benissers per a salvar a Christian de algo mes greu que algun punt...

    ResponderEliminar
  4. Clar ke eixos eren uns putos covards i no eu negue en cap moment. Xo la resposta va ser una resposta de covards davant un acte de covards.

    ResponderEliminar
  5. la resposta va ser defensar a un xic q nomes va defendre a una amiga a la cual estaven casi forçant, i de bones maneres i amb tota la educacio va dir q la deixaren i 4 putos el van agafar i van començar a donar-li punyaes al cap! Al meu punt de vista, com si els hagueren matat, ki no vullga pols q no vaja a la arena!

    ResponderEliminar